Hemavan / Marias Väg 11B

Visa alla bilder

Nyproducerade bostadsrätter med kanonläge!

Just nu byggs tre stycken lägenhetshus innehållande totalt nio lägenheter på Kungsvägen/Marias väg i Hemavan med in flytt hösten 2020. Här bor du nära allt du kan tänkas behöva när du är på fjällsemester i Hemavan. Centrumliften når du via bästa skiin/skiout läget samt att köpcentret med matbutik och restauranger är inom gångavstånd. Alla lägenheter har stora uteplatser mellan 39-45 kvm i utmärkt söderläge

Här välkomnas du till en trevlig bostadsrätt med 4 rum och kök fördelat på 59 kvadratmeter. Bostaden har ljusa och fina ytskikt samt ekparkett i alla rum förutom hallen och badrum.
Det stora allrummet är öppet med vardagsrum och kök och har spotlights i tak. Köket är från Elextrolux Home (Sentens) med komplett vitvaror enligt ritning. Vardagsrumsdelen känns ljus och öppen med utgång till den stora altanen i söder. Badrummet som ligger i anslutning till bastun har fina materialval med kakel och klinker från Höganäs samt utrustad med dusch, WC, tvättställ att toppmatad tvättmaskin finns som tillval.
Bostaden värms upp med vattenburen golvvärme.

Hemavan är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö. Det finns ett stort antal välpreparerade pister, snowpark, skicross-arena, barnområden och underbar offpist. För de allra minsta finns tre barnområden där bästis Lenny Lämmel hänger.
Sommartid är det fjällvandring längs världsberömda Kungsleden, svampplockning och fjällens natur som lockar de flesta besökarna. Oavsett varifrån du kommer är Hemavan unikt då man som enda skidort i Sverige kan erbjuda flygplats mitt i byn, endast några minuters promenad till skidbackar och boende.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Marias Väg 11B
Område
Hemavan
Månadsavgift
3 416 kr/mån
Byggnadstyp
2 plan i souterräng
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ort
Hemavan
Boarea
59 kvm
Antal rum
4 rum
2 450 000 kr
Emma Bodén
Fastighetsmäklare
Skicka e-post
070-2223866
Kontakta mäklaren för att boka visning Intresseanmälan
 Marias Väg 11B
 Marias Väg 11B
 Marias Väg 11B
 Marias Väg 11B
Emma Marias Väg 11B
Emma
LitenLgh Marias Väg 11B
LitenLgh
 Marias Väg 11B
Planritning

Hallen:
Du kliver in i den rymliga hallen med klinkergolv och möjlighet för förvaring.

Badrum:
I anslutning till hallen så finns det moderna badrummet med kaklade väggar och klinkergolv från märket Höganäs. Badrummet är utrustad med toalett, tvättställ med förvaring och dusch med bågformade klarglasdörrar. Här finns det även möjlighet att välja till en toppmatad tvättmaskin. I anslutning till badrummet finner du bastun med el aggregat och klinker på golv.

Sovrum: På andra sidan den inre hallen så finner du det största sovrummet i bostaden. Här har du gott om förvaring med fyra platsbyggda garderober. Rummet har ekparkett och vita väggar.

Vardagsrum:
Efter hallen kliver du in i det öppna och ljusa vardagsrummet med stora fönster mot söder. Här rymmer du både matgrupp och soffgrupp. Perfekt när man har gäster över. Från vardagsrummet når du den stora altanen. Vardagsrummet har ekparkett och vita väggar.

Kök:
Från vardagsrummet når du köket som är stilrent och noga utvalt från Electrolux Home Sentens serien. Här finns det tillval som man kan göra om man vill avvika från ritning. Offert gäller från Electrolux home.

Sovrum 2 & 3:
Bakom köket finner du ytterligare två sovrum som är stora nog att rymma enkelsängar eller våningssängar om man vill maximera antalet sovplatser.

Intill entrén finns också ett separat, rymligt förråd där du med fördel kan förvara all din utrustning för fjälläventyr såväl sommar- som vintertid. Möjlighet att göra tillval så som att isolera, installera torkskåp mm.

Byggnad

Byggnadstyp
2 plan i souterräng
Byggnadsår
2020
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
El - vattenburen värme
Våningsplan
-1.

Ekonomi

Pris
2 450 000 kr
Månadsavgift
3 416 kr/mån. Ingår i avgift: Vatten, avlopp, sophämtning & vägunderhåll.
Andel i föreningen
8.19%
Andel av årsavgift
8.19%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Uppvärmning
750 kr/mån
Hushållsel
400 kr/mån
Summa
1 150 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd

Tomt/uteplats

Uteplats
Ja
Parkering
Ja
Bilplats
Alla lägenheter får en parkeringsplats just utanför bostaden.

Förening

Namn
Kungsvägen Apartments
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-7824
Antal lägenheter
9 st
Allmänt om föreningen
Just nu bygges tre stycken lägenhetshus innehållande totalt nio lägenheter med skiin/skiout läge på Kungsvägen/Marias väg i Hemavan. Lägenheterna kommer att upplåtas som bostadsrätter och försäljningen startar under vintern 2020.

Allmänt

Hemavan är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö. Det finns ett stort antal välpreparerade pister, snowpark, skicross-arena, barnområden och underbar offpist. För de allra minsta finns tre barnområden där bästis Lenny Lämmel hänger.
Sommartid är det fjällvandring längs världsberömda Kungsleden, svampplockning och fjällens natur som lockar de flesta besökarna. Oavsett varifrån du kommer är Hemavan unikt då man som enda skidort i Sverige kan erbjuda flygplats mitt i byn, endast några minuters promenad till skidbackar och boende